In Romania:  

HOROLOGIVM – initiatorul proiectului educational ARC, cel mai mare si mai renumit laborator de reparatii ceasuri de lux din Romania. Horologivm este punctul de referinta in materie de standarde elvetiene pe piata romaneasca de profil si singurul service independent de orologerie acreditat de unele dintre cele mai faimoase marci de ceasuri elvetiene: Audemars Piguet, Omega, Longines, Bucherer, Tissot.  

In laboratorul Horologivm se repara cea mai larga plaja de ceasuri de lux din Romania, de la Rolex, Audemars Piguet, Hublot, Cartier, Breguet, Omega, Panerai, Roger Dubuis, Vacheron Constantin, Patek Philippe, Ulysse Nardin etc, cu peste 1000 de reparatii anuale.  

Fondatorul Horologivm, Mihai Ceciu, care va fi si unul dintre profesorii ARC, este primul roman care a terminat Wostep-Neuchatel in anul 2003, cea mai renumita scoala de orologerie din Elveția. Mai mult, in 2017, a devenit romanul care a atins cel mai inalt nivel educational in domeniu: cursurile de MASTER OF ADVANCED STUDIES in „CONCEPTION HORLOGÈRE” (MAS-CH), urmate la Haute Ecole Arc Ingénierie in Neuchatel, Elvetia. 

Talentul si expertiza sa au fost recunoscute oficial inca din 2006, cand un brand elvetian de top l-a desemnat intre primii 10 cei mai buni ceasornicari din reteaua proprie, de peste 400 de ceasornicari examinati din toata lumea.  

https://horologivm.ro 

Albini Prassa. Maison Albini Prassa primeste o comunitate interesata de orologerie si accesorii dedicate timpului. Spatiul nostru este un spatiu de retail netraditional, un spatiu creat pentru intalniri, unde timpul trece poate altfel. De mai bine de un an ne bucuram sa reprezentam Bvlgari in Romania, astfel, am ales sa aducem colectiile Serpenti, Octo Finissimo si Aluminium. Bvlgari este unul dintre cele mai mari nume din industria orologeriei si a bijuteriei, si în ultimii ani au revolutionat felul de a purta un ceas cu un design absolut unic.”)  

https://www.albiniprassa.com

Kultho, brand de top in Romania pe piata ceasurilor de lux. Simboluri ale rafinamentului si elegantei, magazinele KULTHO creează spatiul perfect pentru o experienta unica in universul fascinant al bijuteriilor si ceasurilor.”  

https://www.kultho.ro

Strainatate (Elvetia)

Tavannes Watch Company este unul dintre liderii de top in materie de ceasuri de lux din Elvetia, cu o traditie de peste 100 de ani in orologeria elvetiana.  

Tavannes Watch Co. este unui dintre partenerii ARC, iar proprietarul acesteia este un roman, Florin Niculescu, unul dintre cei mai respectati profesionisti in industria elvetiana. Originile romane si o stransa colaborare cu Mihai Ceciu, l-au facut sa adere la acest proiect educational ambitios, din dorinta de a vedea cat mai multi profesionisti romani recunoscuti la nivel international in piata de orologerie.  

https://tavannes-watch.swiss